Istentiszteleti alkalmaink a Karácsonyi ünnepkörben

A templomunk nincs bezárva. Szeretettel várunk mindenkit az ünnepi istentiszteleti alkalmainkon, azonban a személyes részvétel regisztrációhoz kötött. Regisztrálni december 21-én és 23-án lehet hivatali időben  a +36 1 350 8659 telefonszámon.

Mindazoknak akik a vírushelyzetre való tekintettel nem mozdulnak ki otthonról (különös tekintettel ajánljluk ezt a veszélyeztetett korcsoportba tartozóknak), az alább felsorolt istentiszteleteket közvetítjük is a gyülekezet YouTube csatornáján, melyre az adott időpont előtt az alábbi linkkel lehet csatlakozni.

Az ünnepek alatt is meg tudjuk oldani az istentiszteletek telefonos közvetítését az intenet kapcsolattal nem rendelkező gyülekezeti tagjaink részére. Kérjük jelezzék gyülekezetünk diakónusánál, vagy hivatali időben telefonon a lelkészi hivatalban ha van a környezetükben erre igény.
Azoknak a gyülekezeti tagoknak a jelentkezését is várjuk, akiknek korlátlan telefonos előfizetésük van és szívesen végeznének ilyen szolgálatot.

December 20-án délelőtt 10 órakor – Istentisztelet, gyerekkarácsony

Szenteste, december 24-én délután 3 órakor – Istentisztelet

Karácsony első nap, december 25-én délelőtt 8 és 10 órakor – Istentisztelet

Karácsony második nap, december 26-án délelőtt 8 és 10 órakor – Istentisztelet

Szilveszter, december 31-én délután 4 órakor – Istentisztelet

Január 1-én délelőtt 10 órakor – Újévi Istentisztelet

Regisztráljunk és jöjjünk személyesen, vagy kapcsolódjunk be az élő adásokba az ünnepi istentiszteleti alkalmakon, és hívogassunk másokat is.

Figyelem!

A karácsonyi ünnepek alatt az urnatemető nem a megszokott rendben látogatható