Kedves Testvérek

Gyülekezetünk és Egyházunk nevében fordulunk Önökhöz,
hogy segítségüket kérjük,
és egyben segítségünket ajánljuk fel az adóbevallása elkészítéséhez.

Az adótörvény lehetőséget biztosít arra, hogy a már levont vagy befizetett személyi jövedelemadó kétszer 1%-át valamilyen jótékony célra irányíthassa az adózó.
Szeretettel kérjük Önöket ebben az évben is, hogy miként azt az előző évben is sokan tették, támogassák felajánlásukkal

Gyülekezetünk Alapítványát – 19701211-1-41
és a Magyarországi Református Egyházat – 0066

Ha céljaink elérésében szeretné alapítványunkat és egyházunkat támogatni adó 1 százalékával, nincs más dolga, mint ügyfélkapun keresztül kitölteni az szja 1+1 százalékos formanyomtatványt, vagy letölteni az adó egy százalék rendelkező nyilatkozatot weboldalunkról, értelem szerűen kitölteni, majd az SZJA bevallással együtt benyújtani a NAV-hoz postai úton, vagy személyesen.

Vállaljunk szolgálatot azzal, hogy ismerőseink között hirdetjük ezt a lehetőséget, így is segítve a Magyarországi Református Egyház és Gyülekezetünk alapítványának működését!

Ha gyülekezeti tagjainknak segítségre lenne szüksége az adóbevallás elkészítéséhez, kérjük jelezzék a diakónusunknál, hogy időpont egyeztetés után szakavatott segítséget kaphassanak.
Időpont egyeztetés után egyéb, az adózással kapcsolatos kérdésekben is tudunk segíteni.

Gyülekezetünk alapítványa a befolyt összegből ebben az évben is szeretné a gyermektáborozásokat támogatni, kulturális programokat szervezni és folytatni az épületeink felújítását. Természetesen nem felejtkezhetünk el karitatív küldetésünkről sem. Ezekhez a célokhoz kérjük pártfogó támogatásukat.

Fáradozásukat, segítségüket előre is megköszönve:

Szloboda József lelkipásztor és Goldbach Ferenc gondnok